ims blogg

Träning och åter träning

Kopia_av_20090905_007.jpg 

Prillan mm mm

Kopia_av_2009_09_01_002.JPG
Nu  har Prillan varit här i 10 dagar och har tagit platsen som ledare i hagen. Atlas försökt hålla henne kort i början men klarade bara 1 dygn. Hur som helst är hon en riktigt fin tjej. Visst har hon försökt testa oss lite grann så här i starten men det går framåt...
På hundfronten har vi nu fått stifta bekantskap med Pernillas nytillskott lilla Uno.

Världens bästa hundvakter...och ny häst på gården

Kopia_av_IMG_1822.JPG
Några dagar efter att vi kom hem från Israel kom Sigun och Jocke ut för att lämna tillbaka flytvästarna vi glömt kvar. Hundarna blev superglada över att se Sigun och Jocke och speciellt Qurry var färdig att "krypa ur skinnet" av glädje. Tänk att ha såna hundvakter.... som hundarna bara ääälskar!!
Vi tog en runda på tomten och ... 

Lydnad

Tävlade lydnad med Milla igår kvälloch även om det inte blev något förstapris så är jag nöjd. Vi nollade läggandet och stannade på 144,5 p. När det var "framåt marsch" för läggandet hittade Milla något som luktade väldigt gott på marken och glömde bort att följa med mig. Jag stannade och tog femtielva dubbelkommandon för att få henne med. När hon väl kom med kom hon ihåg vad vi skulle göra och la sig så snyggt, så snyggt...men vad hjälper det...nolla blev det. Tänk om...tänk om... hon varit med från start.

hos fam Rydgren

IMG_0377.JPG
Fina hundar på familjen Rydgrens trapp. På trappen ser vi Qurry och Milla och nere i gruset Hera, Aragon, Indra och Nellie. Detta kort togs under vårt besök där för några veckor sedan. Det var en dag som gick alldeles för fort. Det är alltid lika trevligt att komma dit och tänk vad man kan prata hund... i timmar!

Knutte

m_IMG_0650___Kopia.JPG
Nu är det Knuttes tur att pryda framsidan. Vi var på utställning i Köping nu i juli och då kom fina Knutte och hälsade på tillsammans med matte Ewa-Lena och husse Jocke. Jättemysigt att få träffa honom och visst är han fin.

Hodde finns inte mer

m_DSCN2102.JPG
I söndags gick Hodde i närkamp med en annan häst på betet. Hodde blev så illa skadad att han fick avlivas i hagen. Stackars Hodde vad han hade ont.

Länge sen sist...

m_IMG_0177_1.jpg
Det har blivit dåligt med uppdateringar på sista tiden. För det första har jag ju haft semester och veckan som varit, min första arbetsvecka har varit mer än hektisk. Semestern var i alla fall helt underbar. Vi lyckades pricka in det allra bästa vädret. Var i stugan i Jämtland. Visst hade vi
mycket jobb...

Kalle mm

m_IMG_0009.jpg
Semester och fint väder gör att man inte gärna sitter inne vid datorn. Därför blir det lite dåligt med uppdateringar men lite ska jag i alla fall försöka plita ner. Jag börjar med att berätta att vi varit och hälsat på Kalle och det var härligt att få träffa denna mysiga kille och hans familj. Nu har också Kalles röntgenresultat kommet och det blev HD:B och ED:lbp
 

Trevlig tisdag med trevligt umgänge och tävling

Vilken dag jag haft. Kl.10 mötte hundarna och jag upp min gamla kompis Anna-lena som jag ej träffat på säkert 25 år. Ingen av oss minns riktigt när vår vänskap gick över i vykorts- och julkortskontakt. Hur som helst genom åren har vi hållt kontakt på detta viset. Nu var Anna-Lena på besök i Norrköping och vi skulle då passa på att ses. Det blev nästan 5 timmar då vi pratade oavbrutet. Inte känns det som om det var så länge sen vi sågs inte!! Det var så kul! Nu får vi se till att det inte dröjer lika länge tills vi ses nästa gång!