En riktigt bra sommar

Så har det åter gått ett bra tag sen jag sist uppdaterade sidan MEN...nu så är det dags.

Jag börjar med ett foto från den sista händelsen

Qurry som kör arbetsprov i Ängelholm och klarar det galant och blir klassvinnare. Pernilla Svedjeby har tagit denna underbara bild på vår duktiga tjej.

Men...jag ska väl börja med början av sommaren som jag här ska sammanfatta lite grann. 

Juni månad "flöt på" och Qurry började orka allt längre promenader och började också bli sugen på träning. Rejält avundsjuk om jag tränade med Milla varför jag började träna så smått med henne också. Så underbart att se henne så glad efter hennes jobbiga vår.

I slutet av juni fick både 
Qurry och Milla bo på Doggsencenter några dagar. Matten och hussen skulle bege sig till Gotska Sandön med goda vänner. Hundarna har tidigare varit på Doggsencenter och det känns tryggt att lämna dem där. Vi hade sen underbara dagar på denna fantastiska ö med sin fantastiska natur. Jag hoppas verkligen vi får tillfälle att komma dit igen.

Otto, Håkan och Bittis tar en paus vid stranden.

Mer om Gotska sandön finns här under Bildgallerier/Händelser/Gotska Sandön

I början av juli var det sen dags att bege oss till vårt paradis ismundsundet. Åh vad jag hade längtat dit! Så underbart att få ge sig iväg och känna att 4 hela veckor skulle vi få tillbringa där. Vi hade underbara veckor med släkt och vänner.Alla har i år klagat på vädret men vi är nöjda. Vi hade mindre regn och mer sol än övriga landet, tror jag. Badade gjorde vi varje dag (i alla fall jag).

Mer om Ismundsundet finns här under bildgallerier/Ismundsundet/sommar-12.

Fyra veckor går fort och snart var det dags att bege sig hemåt igen men...jag hoppas vi kan komma upp dit några dagar under hösten igen. Åh, vad jag älskar denna plats!

Väl hemma var det åter dags att planera in lite dragträningar med bästa draggänget. Alltid trevligt att träffas...det blir alltid mycket träning men också mycket prat. Emelie och Tyra tränade intensivt för att tävla arbetsprov 2 i Byske. Deras träning gav resultat då Tyra lyckades nå upp till godkända poäng!. Duktigt! Det resulterade i att vi bjöds på gofika för att fira, vid nästa dragträning. Vi övriga tränade intensivt inför Ängelholm. För mina tjejer gav träningen resultat och de hade riktigt bra dagar i Ängelholm. På utställningen fick båda "excellent" och vid draget vann båda sina respektive klasser. Såå roligt och såååå stolt man blir som matte. Nu blir det vår tur att bjuda på "gofika" nästa gång vi ses.

Milla i slalomen

Mer om Ängelholm finns här under Bildgallerier/Qurry och Milla/Ängelholm.

Förutom att vi ställde ut i Ängelholm så har vi ställt Qurry i både Svenstavik, Eskilstuna och Norrköping. Bild från Eskilstuna finns under Bildgallerier/Qurry/Eskilstuna och tjejernas resultat från deras olika tävlingar finns under deras egna sidor Mina hundar/Qurry/fakta om Qurry och Mina hundar/Milla