Januari

Årets första månad har bjudit på mycket av friluftsaktiviteter. Det har blivit både skridskoåkning och skidor. Hundarna älskar att vara med. De gillar farten men...

ibland fungerar inte isen för hundar. Är det för halt blir det svårt för dem att springa på isen.

 

Här är vi ute på tur med Pernilla och Niklas. Det blev en 2timmarstur och det var nog lagom då Niklas bara åkt långfärdsskridskor 1 gång tidigare.

 

Det blir mycket ridning i snö då vi fortfarande har vinter här uppe hos oss. Uppe skriver jag, för nere i samhället har mycket snö försvunnit. Tänk vad det kan skifta bara man kommer uppför backarna här.

Jag längtar efter att komma iväg på lite träning med Atlas men törs ännu ej åka med släpet i backarna. Vi kom ju igång så bra med träning i höstas. Hoppas på att snart kunna åka iväg igen.

Längtar också efter att komma igång med träningen med hundarna, både lydnaden och draget.  Igår var Emelie och jag till Linköping och rekade lite inför sennenspecialen som ska vara där i maj. Vi hade förstås hundarna med och tog en promenad runt vid Valla. Vi avslutade sen med lunch i Ikanohuset - inte helt fel!

Tidigare i januari hade jag anmält Milla till lydnadstävling i Jönköping men...hon löpte så vi kunde inte vara med. Jag var ändå och tittade. Kul att flera Norrköpingsekipage var där och för vissa gick det riktigt bra.

För övrigt är här fullt upp med träning inför årets revy. Mycket ska man få in i huvudet , både repliker och sångtexter. Så ska alla kläder fixas. Vi har en del kvar att lära in och fixa innan revyn som är den 22 februari.

 

Visserligen är vi inne i februari men för sent kan det väl ändå inte bli att göra lite återblickar från året som gått.

Jag har gjort en liten snabbresumé av året under Bildgallerier/händelser/2012. Har säkert glömt en hel del men mycket har ändå kommit med.

Avslutar detta inlägg med att vi haft sorg i stallet. Lille Skutt, den första kaninen som flyttade in här, den allra keligaste kanin man kan tänka sig, har dött. Inte oväntat då han började bli till åren, men ändå sorgligt!