Mycket har hänt...

En underbar bild på Milla med sin mamma Qurry och sin pappa Cognac får pryda första sidan denna gång. Ja som titeln säger har mycket hänt sen sist. Qurry har varit riktigt dålig. Hon opererade bort sin livmoder och det blev komplikationer vilket gjorde att hon var mycket dålig lång tid och flera gånger trodde vi att "nu klarar hon inte detta, vi kommer att mista henne". Det gick mycket fram och tillbaka under dessa veckor och jag ville inte uppdatera min hemsida förrän jag kände att nu, nu är faran över. Mer om Qurrys hemska veckor finns att läsa på Bildgallerier/Qurry.

Under samma veckor som Qurry var dålig, for också Otto in och ut på sjukhuset. Han fick först en ablation för sitt flimmer. Det fungerade inte så bra så han fick åka in flera ggr för elkonvertering. Till slut fungerade inte detta heller, flimret kom hela tiden tillbaka. Det blev inläggning på sjukhuset för att Otto skulle ställas in på ny medicin. Den ska han ha tills man om några månader kan göra en ny ablation igen. Ingen jätterolig medicin men man hoppas han slipper äta den så länge, att ablationen ska gå bra nästa gång. Hur han mår...ja det går lite fram och tillbaka, ibland känner han mer av flimret, ibland mindre.

 

Vi har också varit till Bulgarien en vecka i maj.

Det kändes inte så tryggt att åka då jag var orolig för både Otto och Qurry. Ottos läkare tyckte dock att han kunde åka och veterinärensa att om inget hänt innan fredag, då tycker jag ni kan åka. Det var just fredagen vi skulle ge oss iväg. Planerat var att hundarna skulle vara på pensionat men detta kändes inte bra med tanke på allt som varit med Qurry. Så glad jag blev när då min syssling Pia kunde ta hand om dem under vår resa. Hon tog hand om dem på bästa sätt. Jag fick täta rapporter om Qurrys tillstånd. Det kändes tryggt. Bulgarienresan var inplanerad sen länge. Julia skulle visa oss sitt land och Jonas och Julia hade planerat allt för oss. Tack Jonas och Julia för denna underbara vecka. Nu vill vi planera för nästa Bulgarientur för vi vill se mer av ditt fina land, Julia. Om vår resa finns att läsa under Bildgallerier/händelser/Bulgarien.

 

Vi har också varit i väg på 2 hundevenemang sen sist.

Det första var ett dragläger i Gävle med det underbara draggänget under ledning av underbara Anita och Bengt.

Mer om detta finns under Bildgallerier/händelser/Gävle. Helt otroligt trevliga och roliga dagar hade vi och jag hoppas verkligen det blir ett nytt läger nästa år. Nu ser vi fram mot att träffa delar av gänget i Ängelholm i slutet av augusti. Mohedalägret i juli kan vi tyvärr inte komma till i år, då det ligger mitt i min semester som vi kommer att tillbringa i stugan i norr.

Vi har också varit på sennenhelg i Degerfors.

mer om detta finns under Bildgallerier/händelser/Degerfors. Också mycket trevliga dagar bland härliga vänner.

Så måste jag bara sätta in bilder på  3jubilarer. Bildgallerier/händelser/stora födelsedagar. Jag blir så fascinerad av hur ung man kan se ut vid 60 resp 80 års ålder, och hur pigg man kan vara trots 90 år. Tänk om även jag skulle se följa dessa spår. Tveksamt...framförallt då jag bara har 3 år kvar till 60 ochdessa 3 år innebär säkert ingen föryngring.

 

Avslutningsvis så har jag lagt in Qurrys kritik från Växjö i november i Våra hundar/Qurry fakta och Millas kritik frånVäxjö och Degerfors i Våra hundar/Milla