Ny titel

 

Fick ett ryck och fräschade upp med lite rallylydnadsträning här på höstkanten. Anmälde sen både Milla och Qurry till tävling i nybörjarklassen i Rallylydnad i Gamleby och båda flickorna kom hem med varsin medalj efter att båda kört godkända lopp. Milla med 82 p (en miss på -10p får matten ta på sig helt och hållet) och Qurry kom på delad förstaplats med 96 p. Därmed fick Qurry en ny titel RLD N. Detta gav mersmak men några nya tävlingar i år kommer vi inte att hinna med så vi får satsa på nästa år.

 

Mer tävlande har det varit då vi var till Lindome och tävlade i drag i mitten av september. Qurry som bara skulle ta tävlingen som en träning, hon slog till med att köra ihop 188,5 poäng och därmed godkänt i klass 2. Milla jobbade bra i klass 3, men ej tillräckligt för godkänt.Vi hoppas på bättre lycka nästa gång!

Även Susanne med Ronja körde godkänt i klass 2!

 

Vi passade på att hälsa på hos Jonas och Julia då vi var i Göteborg. Vi fick en trevlig fredagkväll med suchi. Gott!

 

Lördagkvällen var vi ute och åt på en liten trevlig kvarterskrog i närheten av där de bor.

Söndagen blev det promenad runt i omgivningarna. Vi hade en riktigt trevlig helg som dock gick alldeles för fort. Det var också roligt att få se Jonas och Julias fina lägenhet, en häftig lägenhet i 2 etage.

 

Veckan innan Göteborgshelgen bjöd också på trevligheter, då Tivedenhelg tillsammans med stockholmsgänget. När vi kom fram på fredagkvällen hade vi kräftskiva. Lördagen bestod av vandring ca 1,3 mil.

Hela gänget samlat  i slutet av promenaden. Emelie är det som tar fotot.

 

Lördagkväll grillning. Milla funderar på om det finns något gott att roffa åt sig uppe på altanen. Fotot taget av Anneli Dahlöf

 

Matdags

 

Söndagen roade vi oss med lite agility, lite rallylydnad och lite tävlingslydnad och vissa lite spår.

Fotot ovan och de som följer också tagna av Anneli

Qurry i A-hindret

 

Rallylydnad

 

För övrigt är vi igång med simningen och Qurry blir precis över sig av lycka då vi kommer dit. Milla gillar också simningen men är inte alls lika "vild"

Qurry kastar sig i

 

Milla med sin badleksak. Nu har vi tagit till en pipanka också och då blir det mer kraft i simningen

 

Vi tränar lydnad hos Ingela och här syns Milla i platsliggningen. Annars kämpar vi på med att få upp farten i apportering och rutan. Det går framåt och förhoppningsvis känner vi oss så pass, så att vi kan anmäla oss till en tävling innan årets slut.

 

Vi går mycket promenader och ibland kommer Sessan med på promenaden

 

Det finns roliga stenar och hoppa upp på

 

Ibland stannar man till för fotografering av de fina flickorna

 

Fina flickor igen

 

Så tränar vi ju drag förstås

 

 

Qurry fotograferad under uppvärmningen innan träning i Godegård. Emelie har tagit de fina fotografierna

 

Även mattar blir hungriga och då smakar Emelies morotssoppa gott

 

Och så till sist...en träff med gamla kompisar här hemma hos oss. En träff som jag kommer att leva länge på

Vi var ett gäng som höll ihop i tonåren och nu tyckte jag att vi skulle träffas och prata gamla minnen. Så kul det var att få träffa dem.Jag är så glad att alla kom; Henning från Tyskland, Svenne och Helena från Gotland och Lotta och Hasse från Göteborg. De övriga hade inte så långt att åka. De bor alla nästgårds. Hoppas vi kan ses igen framöver

Här på bild: Svennes fru Helena, Henning som jag känt sen 1:a klass, jag, Otto som gick i parallellklass, känner alla men var ej med i "vårt gäng", Marie som jag även gått i lekis ihop med från 5 års ålder, Hasse som kom till vår klass i 5:an och så Svenne som var med redan från första klass.

 

Micke som tog förra fotot, var även med från första klass. Lennart gick i Ottos klass och som Otto känner han alla men var ej med i gänget

 

Svenne, Lotta och Micke