Sen sist...

Ja, en hel del har hänt sen sist bl.a. har vi varit iväg en tur med husvagnen. Novemberlovet tyckte vi skulle passa med en sista camping innan det var dags för att ställa undan husvagnen för vintern. Vi begav oss torsdag kväll till Bromma och tog in på Ängby camping. Fredagen blev det lång promenad i slottsparken vid Drottningholm.  På kvällen fick vi besök i husvagnen av Hedvig och Ulf. Nästa dag fortsatte vi till Ing-Marie och Bea i Saltsjö-Boo och där stannade vi över natten. Det blev en rolig och trevlig minisemester i Stockholm och mer om denna finns under Bildgallerier/händelser/höstlov.

 

I mitten av oktober var vi till Ängelholm. Här poserar 3 fina hundar på stranden, Qurry, Milla och Ludde. Vi tog en strandpromenad då årets sista dragtävling var avklarad. Tyvärr körde ingen av dessa 3 godkänt men som vanligt hade vi en trevlig helg tillsammans med det härliga draggänget. Kvällen avslutades med god middag och trevlig samvaro hos vårt domarpar Anita och Bengt.  Mer om Ängelholm i bildgallerier/Händelser/Ängelholm.

 

I mitten av november var det dags för utflykt igen. Då bar det iväg till Göteborg för att fira Jonas som hade födelsedag veckan därefter.

Här bjuds vi på underbar rödbetssoppa vid framkomsten fredag kväll. Vi fick en trevlig helg som precis som vanligt, gick alldeles för fort. mer om denna helg finns under Bildgallerier/händelser/Jonas 35 år.

 

Helgen innan detta var det också festligheter...

Yue-Xia Wang-Fridén fyllde 50 år och bjöd på trevligt 50-årsfirande. Mer om detta under bildgallerier/händelser/Yue-Xia 50 år.

 

Helgen som varit var började vi med fredagsmys tillsammans med familjen Pousette och "mamma Mia".

De kom hit och bjöd på mycket god mat. Det kändes verkligen lyxigt och det var så roligt att få träffa dem. Det var ett tag sen sist

Här en liten Noel med en stooor hund. Mer under bildgallerier/händelser/fredagsmys

 

Lördagen var det så dags för juldoppet i Hjo

som vanligt en trevlig tillställning med mycket god stämning både bland badarna och publiken. Mer om detta under bildgallerier/händelser/juldoppet-12.

 

För övrigt går dagarna i en rasande fart där vi blandar jobb med hundpromenader, lydnadsträning, simträning och lite drag.

Jag har uppdaterat med några foton på hundarnas egna sidor Bildgallerier/Milla, Bildgallerier/Qurry och Bildgallerier/Qurryoch Milla.

Bildgallerier/Sessan har också fått ett par nya foton.

 

Sen har den nya hästen på gården Akke, också fått en egen sida och även ett eget bildgalleri.

Gå gärna in och läs mer om honom. Länken hittar du under Djuren på gården/hästar/Akke.

Akke är av en ovanlig ras, ashaltekeer.

Han flyttade hit då Prillans box blev ledig. Prillan har flyttat till ett annat litet stall i Norrköping.  

För ca 1 år sedan flyttade Plexus, Pernillas häst hit men först nu har han fått en egen sida och eget bildgalleri. Tunnsått med bilder än så länge men det fylls nog på vartefter.

 

 Så har jag också kommit igång med träningen med Atlas. Åker till Anita på Skogslotten 1 gång/veckan och det är så jätteroligt tycker både Atlas och jag. Vi kör mycket markarbete och fortsätter med hoppning och det är såååå kul. Tyvärr kom jag inte iväg idag pga snöovädret. Hoppas verkligen att vi kommer iväg nästa vecka